Börja spela online

Har du besökt en bingosajt? Att börja spela bingo online är hur lätt som helst. Allt som krävs är i princip att du har en dator med internetuppkoppling. Det största problemet är i stället att välja rätt nätbingohall. Det finns en hel massa att välja mellan, och speciellt om man är novis när det kommer till spel på nätet så kan det vara svårt att hitta rätt. Dock finns det ofta möjlighet att prova innan man sätter in några pengar, så att man kan se om man trivs eller inte. De flesta nätbingosajter erbjuder nämligen registreringsbonusar. Detta innebär helt enkelt att du får en viss liten summa att spela för, eller ett antal gratisspel. Du förbinder dig inte till något bara genom att registrera dig, så det finns inget skäl till att du inte ska prova så många som möjligt.

Nätbingohallar erbjuder också andra bonusar. Dessa är vanligen i form av en matchningsbonus, där den första summan du sätter in matchas upp till ett visst belopp, vanligen runt 2-300 kronor. Så om du sätter in 250 kronor har du helt plötsligt 500 kronor att spela för. Men låt inte de bonusbelopp som anges avgöra var du ska spela. Ju högre bonusen är, desto större hållhakar är en enkel tumregel. Vanligen finns ett krav på att du ska spela för din bonus ett visst antal gånger innan du kan ta ut eventuell vinst. Det säger sig då själv att ju fler gånger du måste spela, desto mindre värd är bonusen i praktiken. I princip är det bäst att ignorera bonusar när man väljer, och bara se de extra pengar man får som just en bonus.

Att registrera sig är sedan inte heller något problem: du klickar helt enkelt där det står ”registrering” eller liknande, och följer den information som ges. Att sedan spela är ungefär lika enkelt, du klickar och följer instruktionerna. Om du sedan efter att ha tittat runt och provspelat lite bestämmer dig för att du vill stanna där ett tag, och satsa lite av dina egna pengar, så brukar instruktionerna för detta också vara lätta att följa.